Geur- en stofbestrijding

Geurbestrijding, geurhinder, neutralisatie stank, pollutie lucht, luchtverontreiniging

Hydor verdeelt de innovatieve producten van Probe Industries voor geurbestrijding.

De gesofisticeerde oplossing Aironaut™ wordt sterk verdund met water en verneveld op geur producerende chemicaliën in de lucht. De stank wordt niet gemaskeerd maar geneutraliseerd en neergeslagen tegen de grond. De wetenschappelijke benadering van de Probe Industries producten levert zeer interessante en veilige oplossingen voor dit milieuprobleem.

Het vernevelen van een oplossing Aironaut™ is een effectieve en low cost methode om geurhinder te beperken. 
 

Waterverneveling met de aerosol Aironaut tegen geurhinder

Voor een correcte werking dient het product te worden aangebracht met een accuraat vernevelingssysteem dat microscopische druppels genereert van consistente grootte. Dit kan met ultrasone mistsystemen, hogedruk fog pompen of sterk aanbevolen, met de roterende Probe atomiser.

Aironaut is compleet veilig en is uitgebreid getest in allerlei sectoren.

Stofbestrijding

In de strijd tegen stof in de lucht wordt water verneveld om het stof te laten neerslaan. Hydor heeft vele referenties in deze sector.

Kolenopslagbedrijven, recyclage bedrijven, betonproducenten, breekinstallaties, afvalverwerkingsfirma's, composteringsbedrijven, afbraakfirma's, etc. worden meer en meer geconfronteerd met de strenge milieunormen en dienen overlast voor werknemers en buurtbewoners te beperken.

Ook voor bedrijfshallen zijn er specifieke oplossingen. Door middel van een vernevelingssysteem dat onder hoge druk microscopisch kleine neveldeeltjes produceert worden de aanwezige stofdeeltjes aangetrokken en neergeslagen. 

Hydor is invoerder van de innovatieve Probe atomiser, het revolutionaire mistsysteem zonder sproei-nozzles! Verplaatsbare, autonome mistkanonnen voor binnen en buiten kunnen ook een oplossing bieden voor plaatselijke stof onderdrukking.

Vragen? Aarzel niet ons te contacteren!

Neem contact op!

Hydor - Hundelgemsesteenweg 363 - 9050 Gentbrugge - België - info@hydor.be - T: +32 9 230 09 85 - F: +32 9 230 09 86