Hou de regen onder controle

Hydor is een sterk gemotiveerd familiebedrijf dat zich reeds sinds 1958 toelegt op vooruitstrevende beregeningsinstallaties.

 

Hydor werkt nationaal en is marktleider in zijn sector. We beschikken over een grote voorraad, ervaren designers, een team techniekers en een deskundige magazijnier.

 

Reeds 50 jaar zijn wij invoerder en verdeler van het gerenommeerde merk Perrot, pionier in de beregeningssector en nog steeds top fabrikant van de nieuwste toestellen.

In de loop van de jaren is het productenpakket sterk uitgebreid.

 

Naast beregening voor tuinen, land-en tuinbouw presenteren wij eveneens irrigatie voor sport en recreatie terreinen, daktuinen en terrassen,micro-irrigatie, bevloeiing van stadsbomen, industriële stofbestrijdingsinstallaties, verkoop van pompen, slangen en koppelstukken, vijvertoebehoren en zelfs mist-installaties voor koeling en bevochtiging!

 

Bij Hydor kunt u terecht voor het hoe, wat en waarom van de verschillende systemen. Wij vertegenwoordigen de meeste grote merken in de irrigatiewereld: Perrot, Krain, Nelson, Hunter, Rainbird, Toro, Alprene, Signature, Grundfos, Wilo, Dab, Rovatti, Azud, Agrodrip, Olson, Karasto, Armadatech, Kasco  enzovoort.

 

In een continue zoektocht naar technische oplossingen ontwikkelt Hydor zelf ook bepaalde componenten.

Contacteer ons voor meer informatie