Sproeisysteem

Hoofdinvoerder Perrot
Marktleider in de sector
Ontwikkelen zelf componenten

Bent u op zoek naar een degelijk sproeisysteem of beregening met sproeiers? We helpen u graag verder bij Hydor in Gentbrugge. Kunt u maar niet inschatten hoeveel of weinig water uw tuin nu juist nodig heeft? Dan kan een sproeisysteem u helpen. Een automatisch besproeiingssysteem heeft enorm veel voordelen voor uw tuin, en wij zetten deze graag voor u op een rijtje. Kiezen voor beregening met sproeiers is kiezen voor duurzaam sproeien.

 

Heeft u vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Contacteer ons

 

Sproeisysteem voor in de tuin- en landbouw

De voordelen van een sproeisysteem

Het grootste voordeel van een automatisch besproeiingssysteem is dat u tijd bespaart. U hoeft niet langer met tuinslangen of emmers te knoeien, maar met een simpele druk op een knop krijgt uw tuin al het water dat deze nodig heeft. U kunt beregening met sproeiers aansluiten op een kraan, regenton of andere waterbronnen. De voordelen van regenwater gebruiken, is dat dit gratis is en dat u dus ook geen kostbaar drinkwater hoeft te verspillen. Ook bevat het minder kalk dan leidingwater, en dat is goed voor uw planten. Een sproeisysteem is effectief en bespaart ook water tegenover het gebruik van een tuinslang. U heeft tot maar liefst 70% minder water nodig! U heeft ook niet per se een tuin nodig om gebruik te maken van een besproeiingssysteem. Heeft u bijvoorbeeld een terras of balkon met veel planten? Dan kan het handig zijn om een beregeningssysteem met druppelbevloeiing te installeren. Een sproeisysteem is ook zeer verstandig om te gebruiken in combinatie met bodemsensoren in de landbouw. Houd er ook rekening mee dat de beste momenten om de beregening met uw sproeiers in te stellen vooral ’s ochtends vroeg, ’s avonds of ’s nachts zijn. Op die momenten is het koel en verdampt het water dus ook niet meteen.

 

 

Sproei duurzaam

Gebruikmaken van een besproeiingssysteem of irrigatiesysteem voor uw tuin om deze groen te houden, kan enorm duurzaam zijn. Kiezen voor automatische beregening met uw sproeiers doet u met een slim besproeiingssysteem. Zo’n automatisch besproeiingssysteem kan dankzij de weersvoorspellingen achterhalen hoeveel water uw planten nodig hebben, zodat u water kunt besparen. De sproeiers zullen namelijk niet afgaan wanneer er regen is voorspeld. Tot slot kan het gebruik van regenwater voor uw sproeisysteem hier ook een duurzaam irrigatiesysteem van maken. Neem contact met ons op als u nog vragen heeft of vraag een offerte aan voor een sproeisysteem. Dat kan telefonisch of door een e-mail te sturen naar info@hydor.be.