Een beregeningsinstallatie en de prijs hiervan

Hoofdinvoerder Perrot
Marktleider in de sector
Ontwikkelen zelf componenten

Zoekt u een beregeningsinstallatie aan een goede prijs? Dan helpen we u graag verder bij Hydor in Gentbrugge. Een droge periode in de zomer is enorm nadelig voor de planten en het gras in uw tuin. Door het regelmatig besproeien van uw tuin kunt u de planten van genoeg water voorzien zodat ze gezond blijven. Manueel is dit echter veel werk, waar u waarschijnlijk niet altijd zin in hebt op van die warme zomerdagen. Schakel ons daarom in voor een beregeningsinstallatie aan een scherpe prijs.

 

Heeft u vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Contacteer ons

 

Een beregeningsinstallatie voor in de tuin

Een beregeninginstallatie aan een eerlijke prijs heeft veel voordelen

U kunt zelf een beregeningsinstallatie installeren, maar we raden u aan om iemand in te huren die verstand heeft van deze installaties en van planten. Op die manier heeft u de garantie dat alles op de juiste manier wordt aangesloten en dat uw planten de best mogelijke verzorging krijgen. De prijs van een beregeningsinstallatie ligt dan wel hoger dan een standaard tuinslang, maar u geniet wel van veel voordelen. Dankzij zo’n installatie is er een regelmatige en gelijkmatige besproeiing in uw tuin, waardoor er geen droge plekken ontstaan. Dankzij gerichte beregening kunt u zelfs water besparen. Met amper een draai van een knop kunt u de volledige tuin besproeien en hoeft u niet meer met emmers of een tuinslang te sleuren. Ook in de landbouw is het interessant om een beregeningsinstallatie te installeren, in combinatie met bodemsensoren van Sensoterra bijvoorbeeld..

 

 

Houd rekening met deze zaken voor de prijs

De prijs van uw beregeningsinstallatie hangt af van enkele zaken. Ten eerste zijn er een aantal manieren om het irrigatiesysteem van water te voorzien. Komt dit van een regenwaterput? Dan bespaart u natuurlijk heel wat geld tegenover het gebruik van leidingwater. Ook de oppervlakte van uw tuin speelt mee en of u deze automatisch of handmatig wilt inschakelen. Ten slotte zijn er een aantal verschillende installaties waar we u graag meer over vertellen. Neem contact met ons op via het nummer +32 9 230 09 85 of stuur ons een e-mail. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen of langskomen van maandag tot en met vrijdag.