Perrot-koppeling

Hoofdinvoerder Perrot
Marktleider in de sector
Ontwikkelen zelf componenten

Wie op zoek is naar een Perrot-koppeling voor zijn sproeisystemen in België, zit goed bij Hydor in Gentbrugge. Wij zijn hoofdinvoerder van de originele koppelingen en buizen van Perrot. Deze roestvrije stalen koppelingen en buizen zijn enorm bekend in de landbouw, industrie, droogzuigsector, enzovoort. Dit hebben ze vooral te danken aan hun eenvoudig gebruik en bewezen degelijkheid..

 

Heeft u vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Contacteer ons

 

Een Perrot-koppeling voor uw sproeisysteem

Enkele voordelen van een Perrot-koppeling

Een Perrot-koppeling kunt u gebruiken voor eender welk irrigatiesysteem of sproeisysteem, en heeft als voordeel dat u deze eenvoudig en met een hand kan koppelen. Ook kan deze tot 15 graden gekanteld worden, zodat u deze eenvoudig van richting kan veranderen zonder bochten te maken. Zelfs wanneer de koppelingen vuil zijn, blijven deze druk- en zuigdicht. Een Perrot-koppeling is bij ons beschikbaar van maat 50 tot 159 mm 10 bar, en maat 216 mm tot 8 bar. Deze koppelingen worden zeer regelmatig gebruikt in de landbouwsector, vooral in het mesttransport. Een Perrot-koppeling wordt in dit geval vaak gemonteerd op een zuig- of persslang. Dankzij de handige hendel kunnen ze met één greep worden geopend en gesloten. Ook voor een sproeisysteem in uw tuin kunt u zo’n koppeling gebruiken.

 

 

Contacteer ons voor meer informatie

Voor al het transport van ongevaarlijke vloeistoffen kunt u gebruikmaken van een koppeling van het merk Perrot. De koppelingen zijn gemaakt uit verzinkt staal met een laagje zink, waardoor het staal beschermd is tegen corrosie. Ook voor een vijverbeluchter kunt u gebruikmaken van een Perrot-koppeling. Weet u niet zeker welk type koppeling u juist nodig heeft? Contacteer ons voor meer informatie over onze producten. Dat kan zowel telefonisch als via ons e-mailadres info@hydor.be. Of vraag een offerte aan en kom langs tijdens de werkweek.