Vijverbeluchter

Hoofdinvoerder Perrot
Marktleider in de sector
Ontwikkelen zelf componenten

Met een vijverbeluchter houdt u een goede waterkwaliteit in uw vijver in stand. Dit gebeurt met behulp van waterbeluchting. Bij Hydor in Gentbrugge vindt u beluchters van het merk Kasco, en deze behoren tot de meest betrouwbare en efficiënte systemen op de markt. De motorsterkte van uw vijverbeluchter bepalen we op basis van de grootte van de vijver. De roestvrije stalen motoren van het merk zijn bestand tegen corrosie en kunnen zelfs in zout water gebruikt worden.

 

Heeft u vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Contacteer ons

 

Vijverbeluchter

De voordelen van een vijverbeluchter

Er zijn heel wat voordelen aan een vijverbeluchter als sproeisysteem en wij zetten ze graag voor u op een rijtje. Ten eerste is er minder algengroei in uw vijver, omdat er dankzij dit systeem meer zuurstof aanwezig is op de bodem. Ook omdat er minder kooldioxide in het water zit, vermindert deze algengroei. De afbraak van organisch slib gaat eveneens sneller door de zuurstoftoevoeging. Dankzij deze zaken is het mogelijk dat er meer vissen in uw vijver zwemmen, omdat de toestanden voor hen gunstiger worden. U kan vissterfte in de winter bovendien vermijden met behulp van een vijverbeluchter, omdat het water niet langer dichtvriest. Dankzij de extra zuurstof in uw vijver, wordt ook de opbouw van schadelijke en geurproducerende gassen geëlimineerd. Tot slot kan u door een betere circulatie ook vermijden dat bepaalde plantensoorten beginnen overwoekeren. Daarnaast kunt u rond de vijver en in de rest van uw tuin kiezen voor een irrigatiesysteem, om alles mooi groen te houden.

 

 

Schakel ons in voor het oplossen van uw irrigatieproblemen

Bij Hydor zijn we hoofdinvoerder van de originele Perrot-koppelingen en -buizen. Alles voor uw sproeisystemen en om uw tuin groen te houden, vindt u in ons ruime aanbod. Heeft u nog vragen, wilt u een offerte of wilt u meer weten over ons en onze werking? Neem dan contact met ons op en we helpen u zo snel mogelijk verder. Dat kan zowel telefonisch via het nummer +32 9 230 09 85 als via ons e-mailadres.